Min forfatterblog

Min forfatterblog

Om min blog

Temaer som har relation til mine bøger.

Molly og Mikkel-serien

Mine børnebøgerPosted by Lissie Lundh 25 Aug, 2015 09:57

”Fantasi, livsglæde og venskab”

Jeg har skrevet tre kortere børnebøger for børn i alderen 3 - 6 år, og de er produceret som lydbøger. Bagefter fik jeg lyst til at skrive flere bøger for børn i samme aldersgruppe, og derfor begyndte jeg på Molly og Mikkel-serien, der er udkommet som e-bøger.

Til at begynde med var det ikke meningen, at jeg ville skrive en serie. Men da jeg var færdig med den første bog, var jeg kommet til at holde både af Molly og Mikkel, og jeg syntes, at de hviskede alle mulige historier i mit øre. Derfor fortsatte jeg med at skrive om dem.

Det hele begyndte, da jeg en varm sommerdag sad i haven i mit sommerhus og betragtede en stor solsikkeblomst, der svajede ganske lidt fra side til side. Jeg lagde mærke til, hvor yndefuldt, den svajede, og det var egentlig begyndelsen til den første bog i serien, som hedder Den fortryllede blomst. I den historie bliver solsikkeblomsten levende, og fører Molly til et fortryllet sted. Men da jeg var færdig med den historie, syntes jeg også, at Mikkel havde fortjent at komme til et eventyrligt sted. Det kom han i den anden bog i serien, som hedder Det fortryllede hus.